Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren başlayacak olan ve Cuma günü öğle saatlerinden sonrasına kadar etkili olması beklenen Fırtına konusunda MGM’de uyarıda bulundu.

Sosyal medyanın en çok takip edilen ve doğru ve isabetli tahminleri ile özellikle çiftçilerin en çok takip ettiği sayfa olan Erdemli’de Hava Durumu Sayfası 14 ocak tarihinde yayınladığı tahmininde rüzgarın eseceği zaman zaman kuvvetli olacağını söylemişti. Meteoroloji genel müdürlüğüde uyarı verdi fırtınaya karşı dikkat
İşte 14 Ocak tarihli tamin
SON DURUM: (20.45)
📍Çarşamba günü önemli bir hava olayı beklemiyoruz.
📍Perşembe öğleye doğru hava kapanacak ve rüzgâr başlayacak. Rüzgâr fırtına hızında değil ama sahillerde zaman zaman rahatsızlık verebilir.
📍Perşembe ikindi saatlerinde ve perşembeyi cumaya bağlayan gece sahillerde aralıklı yağmur, 1300 metreden yükseklerde HAFİF kar geçişleri bekliyoruz. Cuma günü yağışlar kesilecek.
Bu sistem sizi fazla heyecanlandırmasın, metrekareye sadece 3-5 kg civarında yağış olmasını bekliyoruz.
Gelişmeler oldukça güncellemeler yaparak sizleri bilgilendireceğiz.
Mutlu Akşamlar!