Mezitli İlçesi Eski Mezitli Mahallesi’nde Orman Kanunu’na aykırı kaçak kesim yapan M. Ş. Emniyet güçleri tarafından yakalandı.

75 dönüm alanda 1511 kızıl çam ağacını katleden M.Ş.’nin 2014 yılından bu yana Orman Kanununa aykırı bir çok faaliyeti olduğu ortaya çıktı. Ceza evine gönderilen M.Ş. hakkında; Davultepe Orman Şefliği’nin dava açtığı ve suç ortakları tespit çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken,çalışmalar esnasında Mezitli Ülkü Ocakları Başkanı Ömür Yılmaz olay yerine intikal etti.
Konu hakkında değerlendirmede bulunan Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel, ‘Çevrecilik Milliyetçiliktir’ anlayışıyla bu konunun takipçisi olacaklarının altını çizerek, gerek terör faaliyetleri için orman yakan, gerek şahsi çıkarları için ormanları yok edenlerden yasal olarak her platformda hesap soracaklarını belirtti.
