izmir escortadana escortescort bayanantalya escortgaziantep escortbursa escortbodrum escortankara escort

Erdemli Manşet

 örnek resim/

Kocamaz MGC Yönetimini ziyaret etti

Kocamaz MGC Yönetimini ziyaret etti
30 Aralık 2019 - 20:47

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, MGC’yi ziyaret ederek Başkan R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.


Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, Başkan R. Kaya Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diledi. Gazeteciliğin belediye başkanlığı gibi meşakkatli bir meslek olduğunu dile getiren Kocamaz, “Gazetecilik de halka hizmet veren bir meslek. Objektif olunduğu ve olaylar çarpıtılmadan halka doğru bilgi aktarımı yapıldığı sürece gazetecilik kutsal bir meslektir. Öte yandan da ekonomik krizin had safhaya ulaştığı bir dönemde yerel gazetecilik yapmak çok zor bir hale geldi. Bizler hem Tarsus hem de Mersin belediyeciliği dönemlerimizde basına destekte bulunduk her daim. Çünkü yerel yönetimler yerel basına destek vermediği sürece basının ayakta Bursa escort durması
çok zor. Mersin’de bizim dönemimiz kadar yerel basının desteklendiği bir dönem görülmemiştir.” dedi.

“GAZETECİLİĞİN İMAJINI YÜCELTMELİYİZ”
Her meslekte olduğu gibi gazetecilik mesleğini farklı amaçlarla kullanan kişilerin olduğunu ve bu nedenle mesleğin zarar gördüğünü ifade eden Bodrum escort Burhanettin Kocamaz “Gazetecilik etiğini bilmeden kendisine gazeteci diyen ve bu işi yapmaya çalışan kişiler bu mesleğe oldukça zarar veriyor. Tabi burada hem yerel yönetimlere hem de halka düşen görev sapla samanı ayırmaktır. Bu anlamda da yerel basına destek verip son zamanlarda zarar gören gazeteciliğin imajını yüceltmek gerekiyor diye düşünüyorum. Sizlere de başarılar diliyorum. İşiniz kolay değil, oldukça zor bir Beylikdüzü escort görevi üstlendiniz. Yolunuz açık olsun.” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.