MENÜ
Anasayfa Güncel Yerel Eğitim Spor Ekonomi Sağlık ASAYİŞ
Firma Rehberi Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Foto Galeri Videolar Yazarlar
KÜNYE İLETİŞİM
SON DAKİKA
Anasayfa Güncel LAZER TABANLI YERLİ RADAR SİSTEMİNDEN KAÇIŞ YOK!
Güncel
37 kez okundu.

LAZER TABANLI YERLİ RADAR SİSTEMİNDEN KAÇIŞ YOK!

Mersin İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, lazer tabanlı Medar Mobil Hız Tespit Sistemi (MTS) ile 4 şeritli yolda onlarca aracı eş zamanlı olarak takip edilebiliyor.

Yayınlanma Tarihi : 03 July 2024, 20:59
Abone Ol
LAZER TABANLI YERLİ RADAR SİSTEMİNDEN KAÇIŞ YOK!

Mersin Trafik Jandarması ekipleri aşırı hız nedeniyle meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılması amacıyla daha hızlı ve sonuç odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Lazer tabanlı Medar Mobil Hız Tespit Sistemi (MTS) ile 4 şeritli yolda onlarca araç eş zamanlı olarak takip edilebiliyor. Hız ihlali yapan tüm araçların cinsleri, hangi şeritte hız yaptıkları, hız yapılan yerin koordinatı belirlenebiliyor. Ayrıca araçların fotoğrafı çekilip video kaydı ile suç tespiti yapılıyor. Hız Tespit Sistemi araca monte edilmeden seyyar olarak da kullanılabiliyor.


Mersin İl Jandarma Komutanlığınca, yağmurlu, karlı ve sisli havalarda gece-gündüz kullanılabilen radar sayesinde hıza dayalı trafik kazalarında azalma olacağı, vatandaşların gideceği yere kazasız gidebilmelerini sağlayarak ‘Söz konusu insan ise trafikte 1 can kaybı bile fazladır’ mottosuyla hareket edildiği kaydedildi.

😀
Beğendim
😍
Bayıldım
🤔
Komik
😐
Beğenmedim
😢
Üzgünüm
😡
Kızdım

Yorum Gönder

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!