MENÜ
Anasayfa Güncel Yerel Eğitim Spor Ekonomi Sağlık ASAYİŞ
Firma Rehberi Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Foto Galeri Videolar Yazarlar
KÜNYE İLETİŞİM
SON DAKİKA
Anasayfa Spor Erdemli’nin Altın Çocukları Mersin’i Salladı: Çifte Şampiyonluk Geldi!
Spor
169 kez okundu.

Erdemli’nin Altın Çocukları Mersin’i Salladı: Çifte Şampiyonluk Geldi!

​ERDEMLİ BELEDİYESPOR U-15 VE U-18 TAKIMLARI PLAY-OFF GRUPLARINI LİDER TAMAMLAYARAK MERSİN ŞAMPİYONU OLDU.

Yayınlanma Tarihi : 28 April 2026, 22:35
Abone Ol
Erdemli’nin Altın Çocukları Mersin’i Salladı: Çifte Şampiyonluk Geldi!

Ali Rıza EREN - ERDEMLİ MANŞET
​Erdemli’nin genç yetenekleri, sahada sergiledikleri üstün performansla Mersin futboluna damga vurdu. Erdemli Belediyespor bünyesinde mücadele eden U-15 ve U-18 futbol altyapı takımları, zorlu grup aşamalarını birincilikle geçtikten sonra Play-Off gruplarında da rakiplerine geçit vermeyerek şampiyonluk kupasını şehre getirdi.

 

​BU BAŞARI BÜYÜK BİR EMEĞİN VE DESTEĞİN ESERİDİR. 
​Bu tarihi zaferin ardından, şampiyonluğa giden yolda emeği geçenlerin hakkını teslim etmek gerekiyor. Genç sporcularımızın bu noktaya gelmesinde, spora olan tutkusu ve vizyonuyla her zaman öncü olan Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın desteği en büyük etkendir. Gençliğe yatırım yapan, tesisleşme ve imkan sağlama noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Kara’ya ve teknik ekibimize, bu gurur tablosunu Erdemli’ye armağan ettikleri için teşekkür ediyoruz.

​Ancak bu başarının en güçlü halkası, sahada ter döken, vazgeçmeyen ve Erdemli’nin adını zirveye taşıyan genç sporcularımızdır. Azimleriyle bizlere bu gururu yaşatan, disiplinli çalışmalarıyla herkese örnek olan sporcularımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Her birinizin emeğine, yüreğine sağlık; bu kupa sizin ellerinizde yükseldi.

 

​BAŞKAN MUSTAFA KARA: "BU GURUR TÜM ERDEMLİ’NİN"
​Başarıyı sosyal medya hesaplarından kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Kara ise sporcuların azmine dikkat çekerek şunları söyledi:

​"Erdemli Belediyespor altyapımız, azim ve disiplinle çalışmanın karşılığını Mersin Şampiyonu olarak aldı. U-18 ve U-15 takımlarımız göğsümüzü kabarttı. Bu büyük başarıda emeği geçen teknik ekibimizi, bizleri gururlandıran sporcularımızı ve evlatlarımıza her zaman destek olan kıymetli ailelerini yürekten kutluyorum. Sizler Erdemli’nin geleceğisiniz."

 

​HEDEF: TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ZİRVE. 
​Mersin şampiyonu olarak büyük bir engeli aşan Erdemli’nin genç kramponları, şimdi gözünü Türkiye Şampiyonası’na dikti. Şehrimizi ulusal arenada temsil edecek olan takımlara güveninin tam olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Kara, sporun ve sporcunun her koşulda en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

😀
Beğendim
😍
Bayıldım
🤔
Komik
😐
Beğenmedim
😢
Üzgünüm
😡
Kızdım

Yorum Gönder

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!